Attaque 2 trad vrijdagavond in Dongen aan tegen nummer 3 BSM 2. Een 5-5 gelijkspel zou genoeg zijn om er zeker van te zijn dat ze kampioen zouden worden. De mannen maakten het nog enorm spannend, maar uiteindelijk hielden ze één punt over.

Van tevoren wisten de mannen van Attaque 2 al dat het winnen van het kampioenschap geen zekerheid was. BSM 2 is immers de nummer 3 en zijn ondanks het verschil op de ranglijst behoorlijk gewaagt aan de Rooise mannen. Henry van Casteren mocht het spits afbijten. In een spannende wedstrijd moest hij helaas de overwinning laten aan zijn tegenstander. Leon Huijberts zorgde daarna met een goede overwinning voor de 1-1. Peter Verhagen was niet opgewassen tegen Gijs Oprins en ook het dubbelspel werd verloren: 3-1. Henry van Casteren deed vervolgens wat terug, maar Attaque 2 kwam in de problemen. BSM 2 won 3 partijen op rij en ineens stond het 6-2, wat betekende dat Attaque 2 ineens afhankelijk was van concurrent Flash 6. Henry van Casteren maakte er nog wel 6-3 van met zijn tweede overwinning van de avond, maar Leon Huijberts kon uiteindelijk niet voorkomen dat de einduitslag 7-3 werd in het voordel van hun Dongense opponenten. En toen was het wachten. De uitslag van de concurrent was nog niet bekend. Zaterdag kregen ze het verlossende woord. Flash 6 had met ‘slechts’ 7-3 van LUTO 5 en daardoor zijn de mannen van TTV Attaque 2 met een voorsprong van 1 punt kampioen geworden.

Attaque 1 was vorige week al kampioen geworden dus de druk was al van de ketel af. Leon Schepens had echter nog wel iets om voor te spelen. Hij had alle 23 partijen die hij had afgewerkt gewonnen en kon vanavond zijn 100% score verzegelen. Tegenstander was JCV 4. Leon Schepens en Dirk Kastelijn kwamen met 2 man aan. Leon Schepens beet het spits af met een gemakkelijke overwinning. Dirk Kastelijn verloor de partij erna nipt met 3-2. Nadat ook het dubbelspel verloren werd, stond het 5-1. Leon Schepens won wedstrijd nummer 4 opnieuw met 3-0. Dirk Kastelijn won zijn 2e partij met 3-1 en toen moest Leon Schepens zijn laatste partij spelen. Ondanks de druk om ook de laatste partij te willen winnen had hij geen moeite. Hij won ook deze met 3-0, waardoor Leon dit seizoen 26 uit 26 won. Dirk Kastelijn won de laatste partij van de avond met 3-1, waardoor er ondanks een 5-1 achterstand nog met 5-5 gelijk werd gespeeld.

Attaque 3 moest nog plek 3 verdedigen tegen de tegenstander van die avond, Always Fair 2. Anne van de Sande en Stefan Kerk traden met tweeën aan. Ondanks dat ze hierdoor meteen met 3-0 achterstonden, lieten ze dit niet meespelen. Over de hele avond was het Rooise duo een stuk sterker dan de tegenstander en dit was ook te zien in de einduitslag: 3-7. Door deze overwinning eindigde het team op 52 punten, een nieuw record in de 5e klasse voor het team. Het is ook de eerste keer dat de Rooise talenten direct lijfsbehoud afdwingen in de 5e klasse.