Attaque 1 is er niet in geslaagd om de aansluiting met de rest te vinden. De ploeg speelde tegen nummer  vijf Never Despair 2, maar kwam duidelijk wat tekort. Attaque 3 en 4 boekten op dezelfde avond ruime overwinningen en kunnen uitkijken naar een eventueel kampioenschap.

Attaque 1 wist in Den Bosch nog te winnen van Never Despair, maar al snel werd duidelijk dat dit niet het geval zou zijn deze vrijdagavond. Dirk Kastelijn, Menno van Os en Leon Schepens begonnen allemaal met een nederlaag en nadat ook het dubbel verloren ging, stond het al snel 0-4. Menno wist daarna het eerste punt voor Attaque op het bord te zetten na een spannende pot. Een ommekeer kwam er echter niet van en de Bossche tegenstanders boekten wederom vier overwinningen op rij. Dirk sloot de avond af en het werd een echte nagelbijter. Hij vocht zich terug van een achterstand in games, om vervolgens ook een 9-4 achterstand in game 5 om te draaien naar een 13-11 overwinning en een welkom punt. Toch was Never Despair de uiteindelijke winnaar en het ging weer naar huis met een 2-8 overwinning. Degradatie lijkt al langzamerhand onvermijdbaar geworden voor Attaque 1.

Attaque 2 speelde tegen hekkensluiter Smash ’73 1. Burt van Geffen begon met een eenvoudige overwinning, maar Frank van der Zanden en Leon Huijberts konden niet voorkomen dat Smash een voorsprong pakte. Het Rooise team liet het daar echter niet bij zitten en won vijf opeenvolgende partijen, zodat de stand compleet werd omgegooid richting een 6-2 voorsprong. Met het gevecht om de plaatsen 3,4 en 5 in het achterhoofd wilden de Rooienaren de score opvoeren, maar liepen daarbij tegen een Udense muur op. De laatste twee partijen gingen naar Smash, waardoor de eindstand 6-4 was in het voordeel voor Attaque 2.

Attaque 3 wilde een volgende stap richting het kampioenschap zetten en dat moest gebeuren tegen hekkensluiter Smash ’73 2. Een welkome opsteker was het ontbreken van een derde man aan Udense kant, waardoor er bij aanvang al een 3-0 voorsprong was. Die voorsprong werd snel uitgebouwd: Peter Verhagen en Cliff van Driel wonnen hun eerste partij en het was al snel 5-0. Toen Cliff en Bram Marinus tijdens het dubbelspel een 2-0 achterstand omdraaide naar een 3-2 overwinning, leek de Udense ploeg verslagen te zijn. Cliff en Peter maakten er vervolgens 8-0 van en een monsterscore leek in de maak. Bram kon echter geen potten breken, ondanks een bijna-comeback in de laatste partij van de avond. De eindstand was uiteindelijk 8-2 in het voordeel van Attaque 3, waardoor de voorsprong op de nummer twee nu 9 punten bedraagt.

Ook Attaque 4 is in een kampioenschapsrace betrokken. Het team stond bij aanvang van de zevende speelronde tweede op een punt van koploper ATTV ’71 2. Tegenstander vrijdagavond was nummer drie ATTC ’77 7. Het Rooise team liet al snel zien progressie te hebben geboekt dit seizoen.Henry van Casteren, Nick van Galen en Job van Galen wonnen alle drie hun eerste partij. Het dubbelspel werd echter gewonnen door de tegenstander uit Aarle-Rixtel, met 14-12 in de vijfde game. De Rooise mannen waren niet van slag en 3-1 werd 5-1. Job kon er helaas geen 6-1 van maken, maar dat was ook tegelijkertijd het laatste wapenfeit van ATTC. Attaque 4 won uiteindelijk met 8-2 en nam daarmee de koppositie over.