Na de zware seizoenstart nam Attaque 1 het op tegen Unicum 2, de nummer twee van de competitie. Vooraf werd er niet al te veel van de wedstrijd verwacht, maar de Rooise mannen sleepten er een knappe en enigszins verrassende overwinning uit.

Na 2 wedstrijden stond Attaque 1 onderin de ranglijst met 6 punten. Tegenstand Unicum 2 uit Geldrop stonden op positie 2 met 12 punten. Het verschil op de ranglijst was echter totaal niet te merken. Integendeel, Dirk Kastelijn, die zijn batje afgelopen week voor het eerst in een lange tijd weer oppakte, won de eerste partij van de avond. Menno van Os kon daar geen vervolg aangeven en verloor de tweede partij. Daarna ging het echter de goede kant op voor het vaandelteam; Leon Schepens won zijn 3 partijen, Menno pakte ook zijn 2 resterende wedstrijden en ook Dirk won zijn tweede partij van de avond. Met het gewonnen dubbel erbij geteld stond het met nog 1 partij te gaan al 8-1 voor de Rooienaren. Dirk kon daarna nog een extra glans geven aan de avond, maar miste in zijn laatste pot 3 matchpoints en verloor nipt. De eindstand was uiteindelijk een felbevochten en verdiende 8-2 overwinning. Met de overwinning staat Attaque 1 nu vierde met 14 punten en een wedstrijd achter de hand.

Attaque 2 heeft het dit seizoen erg moeilijk in de 3e klasse. Het team bezet de laatste plaats met slechts 4 punten uit 2 wedstrijden. Tegenstander vrijdagavond was PJS 1 uit Vught, dat de vijfde staat met 9 punten. Er moesten dus punten gepakt worden door Leon Huijberts, Peter Verhagen en invaller Cliff van Driel. Het bleek echter een zware avond te worden. Cliff beet het spits af en kon niet verrassen. Ondanks zijn goede spel verloor hij zijn eerste pot met 3-1. Leon kon wel zijn eerste partij winnen, 3-0. Vervolgens ging het de kant op van PJS en er werden nog maar 3 games gewonnen door de Rooise mannen. De eindstand, 1-9 in het voordeel van de Vughtse tegenstanders. Attaque 2 staat hierdoor nu op 5 punten en het gat met de rest van het veld is flink gegroeid.

Attaque 3 kent tot nu toe een goed seizoen en bezet de tweede plaats na twee 6-4 overwinningen. Tegenstander vrijdag was HTTC Heerewaarden 1, dat de tweede plaats deelt met de Rooise talenten. De avond werd goed begonnen met overwinningen van Anne van de Sande en de goed in vorm stekende Stefan Kerk. Bram Marinus kon niet verrassen en verloor met 3-1. Nadat het dubbel soeverein gewonnen werd en Stefan ook zijn tweede partij van de avond met 3-0 won, stond het al 4-1 halverwege de avond. Heerewaarden gaf niet op en deed wat terug. Nadat Bram zijn tweede pot van de avond won was een gelijkspel al zeker van Attaque 3. Stiekem werd er nog gehoopt op een ruime overwinning, maar nadat Stefan zijn eerste partij dit seizoen verloor en ook Bram niet kon winnen, moest Anne vervolgens de overwinning veiligstellen. Eindstand 6-4. Door de overwinning bezet Attaque 3 nu de koppositie met 18 uit 3.