TTV Attaque heeft weer 2 kampioensploegen erbij. Attaque 1 heeft het, na een mirakel gered. Attaque 2 eindigde het seizoen in stijl en mag zich ook kampioen noemen. Attaque 3 en 4 sluiten het seizoen ook goed af.

Attaque 1 wist wat het moest doen. Als het team 5-5 zou spelen tegen Return Oss en Bergeijk niet te ruim zou winnen van Unicum, dan zou het kampioenschap binnen zijn. Het leek echter al snel uit te gaan lopen op een deceptie: Leon, Menno en Dirk verloren alle drie hun eerste partij en ook het dubbel ging verloren. Dit betekende al snel een 4-0 achterstand en de hoop leek langzaam al verloren te gaan. Het werd do-or-die. Leon  en Menno brachten de spanning weer terug, maar nadat Dirk ook zijn tweede partij verloor, werd het 5-2 en moesten de laatste 3 punten de Rooise kant opgaan. Menno speelde tegen rivaal Nicky Schreuders, waar hij onderling 6-2 tegen achter stond en poetste 2 matchpoints weg om vervolgens met 11-9 in de vijfde game te winnen. Die overwinning gaf vleugels, want Leon won de negende partij in 3 games. Dirk kreeg te eer – en last – om de beslissende partij te spelen. Hij kwam echter geen moment in de problemen en besloot de fantastische comeback vanuit geslagen positie: 5-5. Doordat Bergeijk niet verder kwam dan 5-5 mocht het vaandelteam de champagne ontkurken, het kampioenschap is binnen. Wat opmerkelijk is, is de stand: Attaque eindigde gelijk met Stiphout, maar op onderling resultaat bleef het voor de Stiphouters.

Attaque 2 had een makkelijkere klus. Er moest 4 punten gehaald worden tegen nummer 4 Never Despair, nadat TTCV de dag ervoor teleurstellend 5-5 gelijkgespeeld had. Stefan zette het eerste punt op het bord. Leon Huijberts kon daar geen vervolg aan geven en Frank werd verrast. Het dubbel Stefan/Leon veegde vervolgens de vloer aan met het Bossche duo. Leon zette vervolgens de Rooise ploeg op 1 punt van het kampioenschap en Frank haalde die vervolgens eenvoudig binnen. Stefan maakte er vervolgens 5-2 van, 5-2 werd vervolgens 7-2. Stefan mocht vervolgens het seizoen afsluiten, maar kon zijn sterke optreden niet belonen met een derde overwinning. Eindstand: 7-3. Het leek 2 weken geleden bijna onmogelijk om nog kampioen te worden, maar het team haalde net dat beetje extra naar boven en mag zich terecht kampioen noemen.

Voor Attaque 3 was dit seizoen precies het tegenovergestelde: het team had geen kans op lijfsbehoud en degradeerd. Dit betekende niet dat ze niet meer voor een overwinning gingen. Dit moest gebeuren tegen Unicum, de nummer 5 in de competitie. Anne speelt de laatste weken al goed en dat was vrijdagavond niet minder: ze won alle drie haar partijen, wat een enorme prestatie is. Ook won ze samen met Bram het dubbelspel. Cliff speelde aardig en beloonde zichzelf met 1 overwinning, waar een tweede er zeker in had gezeten. Bram kende een mindere avond en verloor zijn 3 partijen. Dit resulteerde in opnieuw net geen overwinning: 5-5, waarmee het team zich niet kon belonen voor de vechtlust die het toonde.

Attaque 4 moest zich donderdagavond nog even veiligspelen, maar dat zou geen probleem moeten zijn tegen hekkensluiter Budilia. Met een grote overwinning zat zelf de derde plek er nog in. Een grote overwinning zou het zeker worden. De gebroeders Van Galen kenden een goede avond en wonnen met 10-0. Toen werd het afwachten of het plek 3 of 4 zou worden. Het leek een tijdje 3 te worden, maar concurrent MTTV sleepte op de valreep nog een 5-5 uit het vuur, waardoor het team uit Mierlo op onderling resultaat derde werd. Attaque 4 scoorde 55 punten, slechts 3 minder dan Attaque 1, dat daarmee kampioen werd.