Het einde van het seizoen nadert en dat betekent dat de spanning toeneemt. Attaque 1 speelde de topper tegen Stiphout, een regelrechte nagelbijter.

Attaque 1 is nagenoeg het hele seizoen al koploper, maar de laatste weken is de voorsprong geslinkt. Stiphout begon de wedstrijd, zei het met een wedstrijd meer gespeeld, met 2 punten voorsprong op de Rooienaren. Leon Schepens en Menno van Os zorgden voor een goede start; ze wonnen beiden hun eerste partij. Stiphout kwam echter gelijk weer langszij en nam met een reeks van 4 gewonnen partijen zelfs een 2-4 voorsprong. Met twee 3-1 overwinningen van Dirk en Menno werd het ook weer 4-4. De wedstrijd kon nog alle kanten op, maar uiteindelijk viel hij helaas de kant op van de mannen uit Stiphout. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 4-6, waardoor Stiphout, zei het nog steeds met een wedstrijd meer gespeeld, nu 4 punten los staat van Attaque.

De mannen van Attaque 2 wilden, met de wedstrijd tegen TTCV in het vooruitzicht, vrijdagavond weer de koppositie overnemen van hun Veghelse rivalen. Dat moest gebeuren tegen ROTAC ’82, waar de vorige keer nog met 7-3 van verloren werd. De start was voor de Rossumse tegenstanders; zowel Stefan Kerk als Leon Huijberts kon zijn wedstrijd niet gewonnen krijgen. Frank van der Zanden won wel, waarna het gelegenheidsdubbel Stefan/Leon de stand gelijk trok. Dit bleek het begin van een reeks waar ROTAC niets tegen kon doen. Frank, Leon en Stefan wonnen al hun resterende partijen, waardoor de eindstand 8-2 werd. Met dit resultaat werd de koppositie overgenomen en is het verschil nu 1 punt met TTCV.

Attaque 3 kon deze speelronde al degraderen, mits het resultaat ongunstig was. Tegenstander was Schijndel, dat de tweede plaats bezet. Het verschil op de ranglijst werd snel duidelijk. Schijndel haalde zijn niveau en Attaque kon niet bijblijven. Al snel stond het 0-5, totdat Anne van de Sande verrassend won. Anne vervolgde dat kunststukje door ook haar derde partij van de avond te winnen, en dat tegen een van de beste spelers uit de competitie. Peter en Bram konden geen potten breken vrijdagavond. De eindstand was dus uiteindelijk 2-8, wat ervoor heeft gezorgd dat het team nog steeds niet gedegradeerd is.

Attaque 4 speelde tegen MTTV; een heuse middenmootkraker. Het verschil bedroeg 3 punten, en met Veldhoven dat op gelijke hoogte staat bleek de wedstrijd een belangrijke. De broers Van Galen begonnen goed: Nick en Bram wonnen hun eerste pot, Job kon ging strijdend ten onder. Het dubbel werd daarna gewonnen en Nick won wederom. Na 6 wedstrijden stond het 4-2. Daarna kwam MTTV echter opzetten en 4-2 werd 4-5. Nick maakte er uiteindelijk een gelijkspel van. Veldhoven speelde ook gelijk, waardoor de stand in het midden van de ranglijst onveranderd is gebleven.