Voor Attaque 1 was de 6e speelronde er een om te vergeten. Het team moest met twee man het opnemen tegen Flash 1, dat bovenin meedraait. De avond eindigde dan ook met een forse nederlaag.

Leon Schepens ontbrak, waardoor Dirk Kastelijn en Menno van Os al voor de wedstrijd 3-0 achterstonden. Dirk  kon de eerste partij niet winnen, maar Menno pakte daarna wel het eerste punt voor Attaque. Daar bleef het ook bij. Flash was duidelijk te sterk voor het Rooise duo en gaf weinig weg. Menno had in de laatste partij van de avond nog kans op een punt, maar kwam niet door het lastige spel van zijn tegenstander heen. De uitslag was uiteindelijk 9-1 in het voordeel van de Eindhovenaren. De aansluiting met de middenmoot is nu volledig verdwenen en degradatie lijkt nu al dichtbij.

Attaque 2 kende ook personele problemen, waardoor het met 2 invallers aantrad tegen Always Fair 1. Nick van Galen en Cliff van Driel vergezelde Leon Huijberts. Nick speelt dan misschien wel in de 6e klasse. Het weerhield hem er niet van om direct de eerste partij van de avond te winnen. Leon en Cliff konden dat echter niet vervolgen. Het dubbel ging wel de kant van Attaque op en het stond 2-2. Daarna trok Always Fair echter door en 2-2 werd 7-2. Leon kon alsnog een puntje pakken, waardoor de einduitslag 7-3 was. De schade was beperkt gebleven en het team staat nog steeds derde.

Attaque 3 is op weg naar het kampioenschap en speelde tegen hekkensluiter Flash 8. Dat Attaque eerste staat en Flash laatste, was in het begin duidelijk te zien. Als snel stond het 5-0 voor Attaque. Daarna ging de motor haperen,vooral die van Stefan Kerk, die twee keer verrast werd. Bram Marinus had pech dat hij twee vijfsetters niet naar zich toe kon trekken, maar Anne van de Sande zorgde er toch voor dat de Rooienaren met een overwinning naar huis gingen: 4-6. De voorsprong op de naaste concurrenten bedraagt nu 7 punten.

Attaque 4 speelde op woensdagavond alweer een belangrijke wedstrijd tegen een directe concurrent. Deze keer was het de Meierijstad-derby  tegen TTCV 9. Het verschil in de ranglijst was maar 1 punt, maar daar was in Veghel weinig van te merken. Nick en Bram van Galen wonnen beiden 2 wedstrijden en Job van Galen won er ook 1. Dat gecombineerd met het gewonnen dubbelspel en de stand was al snel 6-0. TTCV deed wat terug, maar Bram en Nick zorgden ervoor dat een ruime zege werd behaald: 2-8.  Het team verloor wel de koppositie aan ATTV ’71 2, maar heeft een voordeel in het resterende programma.