Attaque 1 speelde de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Het ging op bezoek bij Unicum 2, dat ten koste van de Rooienaren lijfsbehoud wil behalen. De vorige ontmoeting tussen beiden was een 8-2 overwinning voor de mannen van Attaque

Attaque 1 had een voorsprong van 2 punten op de gastheren en tevens nummer vijf van de competitie. Het Rooise vaandelteam ging met veel vertrouwen richting Geldrop en wilde een mooie voorsprong opbouwen richting de laatste wedstrijd. Het verliep echter anders dan gehoopt. De Geldropse tegenstanders vlogen uit de startblokken en in de eerste 7 partijen kon alleen Dirk Kastelijn er eentje winnen; de rest ging allemaal naar Unicum. In plaats van uitlopen op de tegenstander werd het dus een avond van schade beperken en hopen dat het team niet met een achterstand de laatste wedstrijd in gaat. Dat schade beperken ging gelukkig goed: Dirk, Menno en Leon wonnen allen hun laatste pot van de avond en zo kwam er nog een 6-4 eindstand op het bord. De strijd om lijfsbehoud krijgt dus een heuse climax, beide teams gaan met een gelijk aantal punten de laatste wedstrijd in. Attaque 1 gaat op bezoek bij kampioen TTCV 3 terwijl Unicum op bezoek gaat bij nummer 3 Valkenswaard 1.

Attaque 2 is nu officieel gedegradeerd. Het team kon met een wonder nog vijfde worden, maar dat zat er zoals verwacht niet in. Het team ging met 7-3 onderuit tegen PJS 1, dat met de overwinning een goede stap richting overleven heeft gezet. Frank van der Zanden had een sterke avond en won de 3 partijen die hij speelde. Leon Huijberts en Henry van Casteren konden beiden niet imponeren en verloren al hun partijen. De laatste wedstrijd, die voor Attaque 2 er een is voor spek en bonen, wordt gespeeld tegen Rally 1, dat nog kampioen wil worden.

Attaque 3 kon ervoor zorgen dat het met een mooie voorsprong de laatste wedstrijd in kan gaan. Tegenstander maandagavond was Heerewaarden 1, de nummer drie. De Rooise talenten leken echter niet in vorm te zijn en er werd met 7-3 verloren. Cliff van Driel, Anne van de Sande en Bram Marinus wonnen allemaal slechts 1 van de 3 gespeelde partijen. Door de nederlaag gaat het Rooise team met een voordeel in onderling resultaat de laatste wedstrijd in. 1 voordeel is dat Attaque 3 afsluit tegen de hekkensluiter, terwijl ROTAC 3 eindigt tegen Heerewaarden 1.