Na het gelijkspel van vorige week wilde Attaque 1 deze week punten pakken tegen Valkenswaard 2. Valkenswaard bleek echter een maatje te groot te zijn.

Attaque 1 had personele problemen en moest aantreden met maar 2 man. Leon Schepens en Menno van Os moesten proberen om de schade te beperken. Leon speelde de eerste partij en zag zijn winstreeks van 29 wedstrijden verdwijnen. Menno verloor vervolgens nipt met 3-2. Het eerste punt werd gepakt met het dubbelspel wat eenvoudig met 3-0 naar de Rooise mannen ging. Dit was helaas ook het laatste wapenfeit van het vaandelteam; de 4 resterende enkelpartijen gingen allemaal naar de Valkenswaardse tegenstanders. Eindstand 9-1. Na 2 wedstrijden staat Attaque 1 op een 5e plaats met 6 punten uit 2 wedstrijden.

Attaque 2 had eveneens een moeilijke avond. Tegenstander was Kruiskamp ‘81 2. Vooraf werd gehoopt op een aantal punten en misschien nog wel wat meer. Binnen de kortste keren was er al een gat geslagen. Kruiskamp 2 kwam goed uit de startblokken en de Bosschenaren kwamen na de eerste enkelpartijen al 3-0 voor. Attaque 2 probeerden zich terug te knokken in de wedstrijd, maar Leon Huijberts Frank van der Zanden en invaller Cliff van Driel kwamen duidelijk tekort. 3-0 werd vervolgens 8-0, waarna Leon Huijberts toch nog een partij wist te winnen. Uiteindelijk was er een duidelijke 9-1 nederlaag voor Attaque 2, dat nu de 5e plek bekleedt met 4 punten uit 2 wedstrijden.

Attaque 3 mocht na een weekje extra wachten nu toch haar opwachting maken. Ze gingen op bezoek bij ROTAC ’82 3 uit Rossum. De start was voortvarend, Stefan Kerk en Anne van de Sande wonnen beiden hun eerste wedstrijd met 3-0. ROTAC deed vervolgens wat terug, maar halverwege de avond stond het 1-4. ROTAC kreeg daarna wat meer grip in de partijen en de laatste 5 partijen gingen gelijk op. De 3 overwinning van Stefan, de 2 van Anne en het gewonnen dubbelspel zorgden uiteindelijk voor een 4-6 overwinning. Attaque 3 staat met een wedstrijd minder gespeeld 4e met 6 punten na 1 wedstrijd.