Na de 6-4 overwinning van vorige week moest Attaque 3 naar Vlijmen om het op te nemen tegen Hooghei 3. Het bleek een spannende avond te worden, maar de overwinning werd gepakt.

Hooghei 3 had zijn vorige 2 wedstrijden met 6-4 verloren en er werd verwacht dat ze ook zouden verliezen tegen de Rooise talenten. De start van de Rooienaren was in ieder geval sterk: Stefan Kerk won zijn eerste wedstrijd eenvoudig met 3-0 en Cliff van Driel won, na een roestige start, met 3-1. Het eerste punt van de Vlijmense tegenstanders kwam, nadat Bram Marinus nipt zijn wedstrijd verloor, 3-2.
Stefan en Cliff vormden vervolgens een gelegenheidsdubbel en dat pakte goed uit, 3-1. Stefan won vervolgens ook zijn tweede wedstrijd zeer eenvoudig, weer 3-0. Halverwege de avond was het dus alĀ  1-4. Hooghei deed vervolgens wat terug: Bram verloor met 3-1 en Cliff verloor in een thriller met 3-2. Attaque 3 liet echter niet over zich heen lopen en Bram pakte zijn eerste pot van de avond met 3-1. Toen Stefan ook zijn derde partij met 3-0 won was de overwinning een zekerheid. Cliff kon helaas niet het zevende punt van de avond scoren. Hij verloor zijn laatste pot wederom met 3-2, wat een eindstand opleverde van 4-6 in het voordeel van de Rooise mannen.
De overwinning zorgde ervoor dat Attaque 3 naar de gedeelde tweede plaats klom. Heet team staat nu 5 punten achter ROTAC 3, dat al een wedstrijd meer gespeelt heeft.