Een prima weekeinde voor de competitiespelende teams van tafeltennisvereniging Attaque, alle teams kwamen tot winst.
Attaque 1 behaalde een riante overwinning op JCV uit Vught. Het werd 10-0 voor de Rooise formatie. De Rhode spelers Menno van Os en Dirk Kastelijn, alias Ping pong, laten wekelijks zien dat ze uitstekend kunnen tafeltennissen. Ook de in Dordrecht wonende Leon Schepens laat zich dit seizoen prima gelden. Zes wedstrijden voor het einde van het seizoen staat Attaque 1 riant aan kop en er wordt al voorzichtig gedacht aan het kampioenschap!
Attaque 2 behaalde een belangrijke overwinning op Always fair uit Amerzoden: 6-4. Leon Huijberts stak in bloedvorm en won al zijn wedstrijden. Peter Verhagen en Frank van der Zanden wonnen allebei 1 wedstrijd. Na 4 wedstrijden staat dit team keurig in de middenmoot.
Attaque 3 verraste weer met een overwinning. Anne van de Sande, Cliff van Driel en Stefan Kerk wonnen ieder 2 partijen. Omdat ook het dubbelspel gewonnen werd het net als vorige week 7-3. Daardoor houdt dit team nog zicht op promotie naar de 5e klasse.