TTV Attaque doet mee aan het Online Pokertoernooi voor de Sport.

Het Online Pokertoernooi voor de Sport is een initiatief van het ONK Poker (Open Nederlands Kampioenschap Poker). Het doel van dit evenement is om sportverenigingen in Nederland een sportieve en financiële impuls te geven en daarnaast meer bekendheid te generen voor de pokersport in Nederland.

Het mooie aan dit toernooi is dat iedereen vanaf 18 jaar oud kan meedoen. Je hoeft geen lid van een sportvereniging te zijn om mee te doen (al moet je wel een sportvereniging aandragen). Heb je geen pokerervaring? Ook dat is geen probleem, want op de website van ONK Poker (https://www.onkpoker.nl) kan je binnen enkele minuten leren hoe je moet pokeren.

Met een prijzenpot tussen de €2.000,- en €10.000,- staat er een mooi bedrag op het spel. Voor TTV Attaque is dit een mooie kans om een mooi extraatje te verdienen, maar ook jij kan een mooi geldbedrag winnen. Het zou dus geweldig zijn als er zoveel mogelijk mensen voor TTV Attaque meedoen aan het toernooi.

Meedoen is gratis en er zijn zes dagen met voorrondes, van 22 februari tot en met 27 februari. Eindig je bij een voorronde bij de laatste 20 spelers, dan ga je naar de finale op zondag 28 februari, waar je kans maakt op maximaal €5.000,-

Meer informatie verkrijgen en/of inschrijven kan via de volgende link: https://www.onkpoker.nl/sportBekijk op Facebook