Attaque 1 ging op bezoek bij OTTC uit Oss. Deze ploeg stond op de 2e plaats, het team wist echter deze wedstrijd met 6-4 te winnen. Menno van Os dit seizoen nog geen wedstrijd verloren wist nu ook weer zijn drie wedstrijden te winnen, Dirk Kastelijn won er twee, Leon Schepens wist deze keer geen wedstrijd te winnen, ook het dubbelspel werd gewonnen. Halverwege de competitie staat Attaque ruim aan de kop met een voorsprong van 16 punten op nummer twee OTTC.

Attaque 2 had een uitwedstrijd bij Smash’73 uit Uden. De wedstrijd werd met 8-2 verloren, Henry van Casteren en Peter Verhagen wonnen ieder één wedstrijd, invaller Stefan Kerk wist geen wedstrijd te winnen, maar speelde heel verdienstelijk. Na 5 wedstrijden heeft het team 19 punten en staat hiermee op de 5e plaats, 7 punten voor op hekkensluiter OTTC.

Attaque 3 speelde een uitwedstrijd bij Rotac uit Rossum. Het team trok de goede lijn door en won deze wedstrijd met 8-2. Anne van de Sande won drie wedstrijden, Cliff van Driel en Bram Marinus wonnen er ieder twee, verder werd ook het dubbelspel gewonnen. Inmiddels staat het team met 30 punten uit 5 wedstrijden op de 1e plaats.