Opnieuw grote overwinning Attaque

Ondanks dat het vakantie was, moesten de mannen van Attaque hun derde competitiewedstrijd van het seizoen spelen. Deze inhaalwedstrijd leverde wel een welkom resultaat op.

De tegenstander van vrijdagavond was Unicum 5, dat slechts een aantal punten achter het Rooise vaandelteam stond. Met een ruime overwinning zouden de onderste drie team al ver achtergelaten worden en zelfs de tweede plaats was een mogelijkheid. Stefan Kerk beet het spits af, met succes, hij won een spannende vijfsetter met 11-9 in de laatste game. Menno van Os bracht met een simpele overwinning de 0-2 op het bord en Maico van Boxmeer won ook zijn eerste partij, met 3-0.

Het dubbelspel leek een formaliteit te zijn en na drie games was de wedstrijd ook beslist. Het was echter niet in het voordeel van de Rooienaren. De Geldropse tegenstanders kwamen vervolgens terug naar 2-3, nadat Stefan in vijf sets geklopt werd door zijn tweede tegenstander. Maico en Menno brachten de stond vervolgens wel weer op 2-5.

Dit leek de opmaat naar een grote overwinning te worden en dat werd het ook. Maico won ook zijn derde partij met 3-0. Stefan vocht zich in wederom een vijfde set terug van een 10-6 achterstand, om uiteindelijk met 12-10 te winnen. Menno sloot de avond af met een comfortabele derde persoonlijke overwinning. De inhaalwedstrijd eindigde daarmee in 2-8 voor de Rooienaren, die momenteel de tweede plaats bezetten in de derde klasse. Aanstaande vrijdag komen alle Rooise ploegen weer in actie voor wederom een uitwedstrijd.

Bekijk op Facebook