Het nieuwe competitieseizoen is weer begonnen. Attaque 1 dwong vorig seizoen met het kampioenschap in de 2e klasse promitie af naar de 1e klasse. Spelen in een hogere klasse brengt ook sterkere tegenstanders met zich mee, iets wat al snel duidelijk werd.

Leon Schepens, Dirk en Menno wisten vorig seizoen op de valreep kampioen te worden, maar dit seizoen is er maar één doel: niet degraderen. De eerste tegenstander van dit seizoen was Flash 1 uit Eindhoven, vorig seizoen een degelijke middenmoter. Leon trapte het seizoen af, maar kwam duidelijk tekort tegen de kopman van de Eindhovenaren. De Rooienaren hadden moeite om hun tegenstanders bij te benen, en na het dubbel stond het al 0-4. Positief punt was dat de wedstrijden steeds closer werden. Menno kon uiteindelijk de ban breken en pakte het eerste punt voor Attaque, 1-6. Ineens waren de teams enorm aan elkaar gewaagd, maar Flash kon op het scherpst van de snede toch net de wedstrijden binnentrekken. Leon bekroonde uiteindelijk, net als Menno, zijn debuut in de 1e klasse met een overwinning. Uiteindelijk schoof het iets sterkere Flash de Rooienaren met 2-8 aan de kant.

Attaque 2 werd vorig seizoen ook kampioen en treedt dit seizoen aan in de 3e klasse. Leon Huijberts, Frank en Stefan (invaller) openden het bal tegen Always Fair 1 uit Ammerzoden. Leon begon met een duidelijke overwinning gevolgd door twee 3-1 overwinning van Stefan en Frank. Always Fair deed met het dubbel wat terug, maar de verrassende Stefan bracht de Rooienaren naar 4-1. Een overwinning leek dichtbij, maar de mannen uit Ammerzoden rechtten hun rug. Frank maakte nog wel 5-2, maar dat bleek het laatste punt te zijn dat Attaque binnenhaalde. Eindstand was daardoor 5-5, voor de wedstrijd een prima resultaat, maar na de wedstrijd ietwat teleurstellend.

Waar teams 1 en 2 dit seizoen een klasse hoger spelen, speelt Attaque 3 dit seizoen een klasse lager. De doelstelling voor dit seizoen is duidelijk: kampioen worden in de 5e klasse en niets minder dan dat. De eerste slag was tegen Flash 8. Peter zette direct de Attaquers op het scorebord. Cliff kon zijn eerste pot niet winnen, maar Anne maakte er weer 2-1 van. Over de loop van de avond werd duidelijk dat de Rooise spelers een maatje te groot waren en het team stoomde vanaf 3-2 door naar 8-2.

Attaque 4 wil dit seizoen promoveren en heeft met Henry van Casteren een sterke speler binnengehaald. De eerste tegenstander dit seizoen was TTCV 9 uit Veghel. Het team nam genoegen met niets minder dan een overwinning, maar al snel werd duidelijk dat het anders zou lopen. Henry en Job verloren hun eerste pot. Bram zette het team op het scorebord, maar geleidelijk aan liepen de Veghelse concurrenten uit. Henry kon nog 2 punten binnen halen, maar Attaque 4 moest uiteindelijk genoegen nemen met een 3-7 nederlaag.