Attaque 1 ging op bezoek bij Taverbo in Boxtel. Het werd met 9-1 een ruime overwinning. Dirk Kastelijn en Menno van Os wonnen beiden hun drie wedstrijden, Leon Schepens verloor er één, ook het dubbelspel werd gewonnen. Na drie wedstrijden heeft het team 27 punten en vergrootte de voorsprong op nummer 2 tot 8 punten.

Attaque 2 had een uitwedstrijd bij Rally in Wijk en Aalburg. Het werd tegen de koploper een nederlaag met de maximale score van 10-0. Frank van der Zanden, Leon Huijberts en Peter Verhagen wisten geen wedstrijd te winnen. Wel moet vermeld worden dat 4 wedstrijden pas in 5 sets beslist waren, waarin met name Frank twee wedstrijden had kunnen winnen. Door deze grote nederlaag zakt het team met 11 punten uit drie wedstrijden naar de 5e plaats.

Attaque 3 zorgde voor een verrassing door de uitwedstrijd bij koploper Asio in Haaften met 7-3 te winnen. Stefan Kerk won zijn drie wedstrijden, Cliff van Driel won er twee, Bram Marinus won er één, ook het dubbelspel werd gewonnen. Na drie wedstrijden heeft het team 15 punten en staat hiermee op de gedeelde 3e plaats.