De tweede helft van de competitie is begonnen. Attaque 1 liep in de topper tegen Unicum tegen een nederlaag aan. De andere teams hadden wisselende resultaten.

Unicum, dat na 5 wedstrijden 2e staat  met een achterstand van 7 punten op de Rooise mannen, zou een pittige tegenstander worden: De eerste ontmoeting eindigde in 5-5. Leon Schepens begon voortvarend met een 3-0 overwinning, maar de 3 wedstrijden daarna gingen allemaal naar Unicum. Toen deed Attaque met invaller Burt van Geffen en wederom Leon Schepens wat terug en stond het alweer 3-3. Unicum kon echter het laatste lachen: 3 van de laatste 4 partijen gingen naar Geldrop, alleen Dirk Kastelijn kon nog een wedstrijd winnen. Dit betekende de eerste nederlaag voor Attaque: 4-6. De voorsprong richting Unicum bedraagt nog steeds wel 5 punten.

Attaque 2 moest de vorige speelronde de koppositie laten aan TTCV. Er moest dus flink gewonnen worden tegen hekkensluiter Een en Twintig uit Beek en Donk. De vorige wedstrijd tussen beiden eindigde in 7-3 voor Attaque. Ook nu begonnen de Rooise mannen sterk en Co Stamps en Frank van der Zanden wonnen met 3-0. Stefan Kerk verloor zijn eerste pot met 3-0. Het bleek een vlotte ontmoeting te worden. 9 van de 10 partijen ging in 3 games. Co en Frank denderden ondertussen door en waren wederom ongeslagen, Stefan kon zijn laatste partij ook verzilveren in een overwinning, zijn eerste in 9 partijen. Einduitslag was een verdiende 8-2.

Attaque 3 kan lijfsbehoud vergeten, maar dat betekent niet dat er geen strijd is om wedstrijden te winnen. Dat werd vrijdagavond zeker duidelijk tegen Smash ’73 uit Uden, nummer 3 uit de competitie. In Uden werd de uitslag 10-0. Ook nu begon Smash weer goed en het pakte direct een 2-0 overwinning. Daarna deed Peter Verhagen wat terug. Nadat het dubbel werd verloren en Anne haar tweede partij verloor stond het al 1-4. Maar toen veerder Attaque op. In een beladen wedstrijd met een 3-game-comeback, chagerijn en ruzie met het publiek pakte Cliff van Driel zijn eerste overwinning tegen een duidelijk mentaal aangedane tegenstander. Peter Verhagen kon net niet een 100% score realiseren. Anne kon wel winnen en Cliff won daarna op fantastische wijze zijn 2e van de avond. Een beladen avond met een 5-5 gelijkspel was het resultaat. Met 9 punten staat het team nog wel tuim laatste.

Attaque 4 aast nog op promotie, maar dan moeten de komende 3 wedstrijden goed gepresteerd worden. Tegenstander was koploper Unicum 10. Nick van Galen begon wederom goed een pakte het eerste punt. Bram kon dat niet en Job daarna wel. Daarna kwam Unicum wat opzetten en het team uit Geldrop kwam van 2-1 naar 2-3. Nick van Galen won daarna nog 2 partijen, maar daar bleef het ook bij. Einduitslag was een nipte nederlaag: 4-6. Promotie wordt lastig, maar het verschil van 9 punten op de 2 koplopers is nog steeds overbrugbaar.