Het affiche tegen TTV Valkenswaard was een belangrijke voor Attaque. De twee teams stonden gelijk in de stand en hadden een kleine achterstand op de nummers 3 en 4.

Leon Schepens mocht het spits afbijten en deed dat met succes. Hij schoof zijn tegenstander met 3-1 opzij. Dirk Kastelijn kon daar een vervolg aan geven en ook Menno van Os won zijn eerste partij. Het dubbel werd een spannende, die helaas voor de Rooise mannen richting Valkenswaard ging. Valkenwaard rook bloed en kwam tot 3-2, maar Leon maakte er vervolgens 4-2 van. Met een beetje geluk kon Attaque een goede sprong maken in het klassement, maar het werd precies het tegenovergestelde. De laatste 4 partijen werden allemaal 5-setters en ze gingen ook allemaal de kant van Valkenswaard op, wat resulteerde in een vooral ongelukkige nederlaag: 4-6.

Attaque 2 trad aan in een echte middenmootkraker. Tegenstander was NTTV uit Nuland. Maico van Boxmeer trapte af met een overwinning. Leon Huijberts kon daar geen vervolg aan geven, maar Burt van Geffen zorgde ervoor dat er wederom een voorsprong kwam. NTTV zette daarna aan en kwam op 2-3. Maico was echter in topvorm en haalde zijn overige 2 partijen ook nog binnen, Burt deed dat nog 1 keer en Leon idem. De 2-3 achterstand werd omgedraaid en uiteindelijk stond er een 6-4 overwinning op het bord.

Attaque 3 probeerde de koppositie weer over te nemen. Dat moest gebeuren tegen Veldhoven. Als het team 4 punten scoorde, dan zou het weer bovenaan staan. De start was echter moeizaam en alleen Bram Marinus kon zijn eerste enkelpartij winnen. Dat weerhield de Velhovenaren er niet van om 1-4 voor te komen. De Rooienaren gaven niet op en aan de hand van 2 gewonnen partijen van Peter Verhagen en een extra winstpartij voor zowel Anne van de Sande als Bram werd de stand alsnog gelijk getrokken: 5-5.

Attaque 4 won vorige met 10-0 van Return Oss en nu kwam OTTC, het andere team uit Oss, op bezoek. Ook tegen deze Ossenaren werd een grote overwinning verwacht. Die grote overwinning kwam er ook. De Rooise mannen schoten uit de startblokken en Henry van Casteren, Nick van Galen en Bram van Galen wonnen alle drie hun eerste partij, zei het af en toe wat moeizaam. Na het gewonnen dubbelspel ging dat moeizame ook een beetje weg. Hier en daar werd er nog een game verloren, maar dat weerhield de ploeg er niet van om voor de tweede week op rij met 10-0 te winnen van een ploeg uit Oss. Het team staat nu voor het eerst bovenaan in de ranglijst.