Na de nederlaag in speelronde 1 moesten er meer punten gehaald worden in de uitwedstrijd tegen Never Despair 2, en dat lukte. Na een moeilijk begin van de wedstrijd, knokte Attaque zich terug en won het uiteindelijk.

Attaque begon goed aan de wedstrijd en nadat de eerste ronde enkelpartijen gespeeld waren, stond het 1-2 voor de Rooise mannen, die nu al bereikt hadden waar ze vorige week de volle 10 partijen voor nodig. Never Despair liet zich echter niet aan de kant zetten. Sterker nog, het Bossche team denderde door naar een 4-2 voorsprong en leek Attaque te gaan trakteren op haar tweede nederlaag. De Rooise mannen bleven standvastig en nadat de stand gelijkgetrokken werd, stoomde ze door naar de 4-6 overwinning. Een belangrijke overwinning op de directe concurrent zorgde ervoor dat Attaque de degradatiezone verlaten heeft. Het team bezet nu de vierde plaats met 8 punten, één meer dan Never Despair.

Attaque 2 kon weliswaar vorige week niet winnen, maar het team liet wel zien dat het sterk genoeg zal zijn om de negatieve “promoveren naar de 3e klasse, degraderen naar de 4e klasse” spiraal af te komen. Er moest dan ook een overwinning gepakt worden tegen Smash ’73 1. Tevens was het de terugkeer van Maico van Boxmeer, die 7 jaar geleden voor het laatsts een competitieduel speelde. Hij verfraaide zijn debuut ook direct door zijn eerste partij te winnen. Attaque nam al snel een 1-5 voorsprong, maar net als vorige week kwam de tegenstander weer dichtbij. Deze keer leidde dat niet tot een gelijkspel, de overwinning werd wek gepakt. De 4-6 leverde wel minder  op dan het team van tevoren gehoopt had.

Attaque 3 was goed begonnen aan het seizoen en hoopte die lijn door te trekken tegen Smash ’73 2
De wedstrijd betekende ook de rentree van Stefan Kerk, die vorig seizoen nog bij het tweede speelde. Hij mocht ook gelijk het spits afbijten, en met succes. Al snel liep het team uit naar een geruststellende voorsprong, maar als kampioenskandidaat is elk punt belangrijk en 1-4 klonk goed. 1-4 werd echter wel weer 3-4, maar daar hield het ook op voor de Udense ploeg. De laatste drie partijen gingen allemaal de Rooise kant op, waardoor de eindstand 3-7 was. Met 7 punten erbij staat Attaque 3 nu bovenaan met 15 punten uit 2 wedstrijden.

Attaque 4 wilde zo snel mogelijk de bittere nasmaak van de nederlaag van vorige week wegspoelen. Tegenstander was ATTC ’77 7. Henry opende de score voor Attaque en Nick volgde dat op met zijn eerste overwinning van het seizoen.Na de dubbel stond het 1-3, maar de stand werd direct weer recht getrokken door de ploeg uit Aarle-Rixtel. 3 sterke partijen daarna zorgden er uiteindelijk voor dat Attaque haar eerste overwinning van het seizoen kon noteren, 4-6. Het team bezet nu de vierde positie in de ranglijst met 9 uit 2.