Attaque 1 kon rekenen op een zware avond. De Rooienaren gingen op bezoek bij Belcrum. De Bredanaren stonden na 2 wedstrijden bovenaan en hadden 7 punten meer dan Attaque.

Veel werd vooraf niet verwacht bij de Rooise mannen, maar het eerste punt ging verrassend naar ze toe. Menno speelde sterk en pakte een knappe overwinning. Nadat Leon Schepens hetzelfde deed, leek er een verrassing in de lucht te hangen. Na het dubbel stond het 2-2, maar daarna kwam de Bredase trein toch op gang. Leon Schepens pakte nog wel knap de zesde wedstrijd van de avond, waardoor het nog even 3-3 werd, maar vanaf daar werd het toch moeilijk bij te houden voor Attaque. Belcrum verloor nog 3 games en liep uit naar een uiteindelijke overwinning: 7-3. Attaque zakte door de nederlaag weg naar de laatste plaats, maar de geringe achterstand van 3 punten op de nummer 3, betekent dat er nog niets aan de hand is.

Attaque 2 lijkt zich te gaan settelen op de derde plaats. Het team had de kans om de aansluiting met de top te vinden, toen ze op bezoek gingen bij koploper Return Oss 3. Van tevoren werd verwacht dat de Ossenaren de wedstrijd zouden winnen, maar Attaque dacht daar natuurlijk anders over. Maico begon goed en de eerste voorsprong was voor Attaque. Return Oss trok echter de volgende 4 wedstrijden naar zich toe, waardoor het halverwege al 4-1 stond. Leon Huijberts begon daarna uit te blinken en trok met overmacht 2 wedstrijden de Rooise kant op, maar toch ging de overwinning naar Return toe, die de negende pot pakte en daarmee de stand naar 6-3 bracht. Burt pakte daarna nog het laatste punt van de avond waardoor de Rooienaren met 4 punten terug konden.

Attaque 4 kent een wat matig begin van het seizoen, maar verwacht werd dat er tegen Return Oss 4 veel punten gepakt zouden worden. Niets was minder waar. Nick, Henry en Job waren oppermachtig tegen de Ossenaren en wisten te winnen met 0-10. Door de wisselvalligheid van de andere teams, staat het team nu tweede met 19 punten, 2 minder dan koploper TTCV 9.