Attaque 3 maakt volgend seizoen haar debuut in de 4e klasse. De talenten gingen met een gedeelde koppositie de laatste speelronde in, maar wonnen hun laatste wedstrijd met verve.
Voor Attaque 1 waren de druiven zuur. Zij kwamen uiteindelijk een punt tekort.

 

Attaque 3 kampioen

Attaque 3 nam het op tegen hekkennsluiter OTTC 5. De eerste ontmoeting tussen beide eindigde in 9-1 voor de Rooienaren. Concurrent ROTAC 3 had de week ervoor haar laatste wedstrijd met 6-4 gewonnen, dus er moesten 6 punten worden gepakt. Kleine tegenslag was het uitvallen van Stefan Kerk, die met een blessure moest afhaken. Cliff van Driel, Anne van de Sande en Bram Marinus lieten echter zien dat dit geen probleem zou worden. Na precies 6 partijen was het kampioenschap al beslecht. Bram Marinus mocht de honneurs van het kampioenschapwinnend punt waarnemen. Ook de laatste 4 partijen gingen terug naar Sint-Oedenrode, eindstand: 0-10. Volgend seizoen mogen de talenten hun geluk gaan beproeven in de 4e klasse.

 

Attaque 1 gedegradeerd

Waar het bij team 3 feest was eindigde de avond voor Attaque 1 in mineur. Ook zij speelde een belangrijke wedstrijd, de vierde plaats werd gedeeld met Unicum 2, dat op papier een makkelijkere wedstrijd had dan de Rooise mannen. Tegenstander van Attaque 1, koploper en reeds kampioen geworden TTCV/ van Herwaarden 3. Het begin zag er nog goed uit. Leon Schepens won zijn eerste enkelpartij en Dirk Kastelijn had pech en zag zijn partij net verloren. Het dubbel werd wel gewonnen en zo stond het 2-2. Daarna ging het mis. Dirk Kastelijn zag zijn hamstringblessure verergeren en moest opgeven en Leon en Menno konden in hun tweede partij ook geen vuist geven. Menno pakte nog wel de laatste partij van de avond, maar het was te weinig, eindstand: 7-3. Unicum 2 had
met ‘slechts’ 6-4 verloren en nam zo de vierde plaats over van het Rooise vaandelteam. Dit alles resulteert in een vervelende degradatie naar de 3e klasse.
 

Attaque 2 prima

Attaque 2 speelde in de laatste speelronde nog voor de eer. Tegenstander was Rally 1, dat nog een kleine kans had op het kampioenschap. Het werd een aardige avond voor de mannen uit Rooi. Attaque 2 kon goed mee. Leon Huijberts won zijn eerste pot van de avond en won met Frank van der Zanden het dubbelspel. Frank verloor zijn eerste partij weliswaar, maar dat weerhield hem er niet van om de andere 2 te winnen. Peter Verhagen kon geen van zijn partijen omzetten in een overwinning waardoor de eindstand 6-4 werd. Attaque 2 eindigt uiteindelijk op de laatste plaats met 23 punten en mag komend seizoen weer gaan voor het kampioenschap in de 4e klasse.