Attaque is dit seizoen in vorm en lijkt zichzelf te gaan belonen met een mogelijk kampioenschap. Dit werd goed duidelijk tegen Return Oss, een van de naaste belagers.

De Ossche formatie stond derde op 6 punten van de Rooise koplopers. Vooraf werd er gehoopt op een gelijkspel, maar er zat deze avond meer in. Al snel stond het 3-0 voor Leon, Menno en Dirk. Het eerste wapenfeit van de tegenstander kwam in het dubbel dat net gewonnen werd door de mannen uit Oss. Menno zette vervolgens de goede lijn voort en won zowel zijn tweede partij als de thriller tegen ‘rivaal’ Nicky Schreuders. Dirk liet  ondertussen ook zien in goede vorm te verkeren en won ook alles deze avond. Leon kende een lastige avond en verloor 2 partijen. Eindstand: 7-3. Na een halve competitie staat het team nu op 34 punten, 7 meer dan nummer 2 Unicum

Attaque 2 zit in een wat bizarre poule, met grote uitslagen gecombineerd met verrassende uitslagen. Tegenstander in speelronde 5 was Never Despair, nummer 2 uit de poule. Stefan beet het spits af maar verloor. Co en Leon wonnen wel en ook het dubbel ging naar Attaque. 3-1 werd echter 3-3 nadat Leon verloor en Stefan opnieuw een riante voorsprong niet kon verzilveren, tot eigen frustratie. Co bleek wederom waardevol en won wel al zijn partijen. Leon kwam niet verder dan zijn winst in de eerste partij en Stefan wist niets te winnen. Eindstand was  een verdiende 5-5. Attaque 2 zakt een plaats na de 10-0 overwinning van TTCV, dat nu weer de competitie aanvoert.

Voor Attaque 3 was de wedstrijd tegen Unicum een do-or-diewedstrijd. Er moest gewonnen worden, anders lijkt degradatie onwendbaar. Cliff en Bram stonden echter met z’n tweeën aan de start waardoor het al 3 punten moest laten aan de Geldropse tegenstanders. De rest van de avond bleek het ook zwoegen te zijn, zonder succes. Bram Marinus kon alleen de laatste wedstrijd van de avond omzetten in een Roois punt. Eindstand: 9-1. Het verschil met Unicum is nu 14 punten, iets wat niet meer te overbruggen lijkt.

Attaque 4 begint op stoom te komen. Het team lijkt geacclimatiseerd te zijn aan het spelen van competitiewedstrijden. Tegenstander was hekkensluiter Budilia. Het begin was wat moeizaam en Budilia pakte 2 van de eerste 3 punten. Daarna werd Attaque sterker. Job was opnieuw sterk en won 2 partijen. Nick won er ook 2, maar verloor dus ook zijn eerste partij van het seizoen. Bram had het wat lastiger en won 1 partij. Nadat ook het dubbel werd gewonnen was de uitslag 6-4 voor de Rooienaren. Met 25 punten staat het team nu op plaats 4, maar het gat met de koploper is vrijwel even groot als het verschil met nummer 5 Veldhoven.