Attaque 1 heeft geen grote misstappen beleefd aan het bezoek bij hekkensluiter Deurne, maar zag zijn voorsprong op Stiphout wel met 2 punten slinken. Attaque 2 won ook, maar verloor de koppositie. Attaque 3 en 4 konden vrijdagavond niet winnen.

Voor de wedstrijd tegen de Deurnese tegenstanders was het verschil met Stiphout 6 punten, maar Stiphout was al op gelijke hoogte gekomen door een vooruitgespeelde wedstrijd. De vorige ontmoeting tegen Deurne werd met 8-2 gewonnen en dat was nu ook goed mogelijk. In de praktijk leek het echter vies tegen te vallen: Deurne had na 3 partijen al 2 punten. Attaque pakte vervolgens wel een 2-3 voorsprong, maar het liep nooit weg. 2-3 werd 3-3 en 4-4. Leon Schepens en Menno van Os zorgden uiteindelijk wel voor een 4-6 overwinning. Menno won wederom al zijn partijen, Leon 2. Dirk was uit vorm en wist er geen te winnen. Stiphout won diezelfde avond met 8-2 en nam zo, zij het tijdelijk, de koppositie over van de Rooise mannen.

Attaque 2 is samen met TTCV in een felle kampioensstrijd beland. Met een sterke equipe gingen de Rooienaren  richting Den Bosch voor de uitwedstrijd tegen Kruiskamp. Er werd gehoopt op een flinke overwinning, maar de start was niet voor Attaque: Co Stamps en Frank van der Zanden verloren allebei verrassend hun eerste partij. Henry van Casteren won wel en nadat Co en Frank hun nederlaag weer hadden rechtgezet, stond het 2-4 voor Attaque. Henry kon daarna helaas niet mee met het geweld van de twee Bossche kopmannen. Co en Frank zorgden uiteindelijk dat er wel gewonnen werd: 4-6. De eerste plaats is het team wel weer kwijtgeraakt aan TTCV, dat met 8-2 won van Never Despair.

Attaque 3 leek de weg naar boven weer wat gevonden te hebben, ondanks de onvermijdbare degradatie die lonkt. Vorige week werd Smash nog op een gelijkspel gehouden, maar Never Despair leek andere koek te zijn. De koploper van de poule stevent af op een kampioen en heeft nog weinig punten laten liggen en dat zouden ze tegen Attaque 3 ook niet doen. Attaque 3 had weinig in te brengen tegen het niveau wat de Bossche tegenstanders op tafel legden. Uiteindelijk werd het dan ook 10-0.

Attaque 4 heeft nog aspiraties om te promoveren, maar dan moest er gewonnen worden van TTV Bergeijk, de nummer 2 van de competitie. Nick van Galen had het in zijn eerste wedstrijd lastig, maar won uiteindelijk wel. Nadat ook het dubbel werd gewonnen en Nick zijn tweede pot binnen sleepte, stond het halverwege 2-3. Het team kon die voorsprong echter niet meenemen en alleen Nick kon nog – zijn derde – een partij winnen. De eindstand werd daarmee 6-4, waardoor het team genoegen zal moeten nemen met een gevecht om de derde plaats.