Attaque 1 wist dat een goed resultaat tegen Renata 2 nodig was om de aansluiting met de middenmoot te behouden. Het werd echter een moeilijk avond in Sint-Oedenrode, waarin het team een nederlaag te verwerken kreeg.

Het verschil tussen beiden teams was 3 plaatsen en 3 punten. Een gelijkspel of zelfs een kleine overwinning zou een goed resultaat zijn geweest voor de Rooise kopmannen. Het team kwam alleen al snel ver achter. Na de eerste 3 enkelpartijen was het al 0-3 voor de Eindhovenaren. Het dubbel ging wel de kant van Attaque op en Menno van Os gaf het team nog wat extra hoop met een overwinning. Van een comeback kwam het er alleen niet van, Attaque had het moeilijk en alleen Dirk Kastelijn kon nog een overwinning pakken, waardoor een nederlaag onontkoombaar was. Einduitslag 3-7, waardoor het gat met de nummer 4 weer wat groter is geworden.

Attaque 2 wilde haar voorsprong op de teams daarachter in stand houden, maar dat zou een moeilijke opgave kunnen zijn tegen koploper Schijndel 1. Toch ging het naar behoren. Het ging gelijk op en na het dubbel stond het 2-2, na gewonnen enkelpartijen van Maico van Boxmeer en Co Stamps. Schijndel pakte vervolgens de 3-2 voorsprong, maar daarna was het de beurt aan Attaque, dat Leon Huijberts, Co en Maico alle drie zag winnen. Maico kon zijn sterke avond nog bekronen met een derde overwinning maar kwam net te kort. De laatste partij was een snelle en ging ook naar Schijndel, waardoor een gelijkspel (5-5) de uitslag werd.

Attaque 3 gaat vol voor het kampioenschap en moest tegen nummer 2, Unicum 9 laten zien dat ze ook echt kampioenswaardig zijn. Dat lieten ze zich geen 2 keer zeggen: Al snel stond het 3-0, Cliff van Driel, Anne van de Sande en Stefan Kerk wonnen alle drie vrij eenvoudig. Het dubbel ging ook de Rooise kant op en al snel stond het ook 4-0. Daarna kwam de klad er iets meer in en Unicum trok er 2 vijfsetters uit. De 2 partijen daarna gingen ook in vijf games, 1 voor Attaque en 1 voor Unicum.  Het werd minimaal een gelijkspel, maar dat was niet genoeg en Attaque trok de stand uiteindelijk naar 7-3. Het team staat nu 6 punten los.

Attaque 4 had eveneens een belangrijke wedstrijd: mede-koploper ATTV ’71 2 was de tegenstander. Het ontbreken van Henry van Casteren was een kleine aderlating, maar werd uitstekend opgevangen door de gebroeders Van Galen. Nick en Bram zorgden ervoor dat het na de dubbel met 3-1 voor stond. Job bood goed stand maar kwam net tekort. Nick liet wederom zien hogerop te kunnen en Bram stond ook prima te spelen. Een 4-2 voorsprong werd echter wel omgebogen in een 4-5 achterstand. Nick trok uiteindelijk nog wel een gelijkspel eruit, waardoor het 5-5 werd. In de stand kan het niet veel spannender: De top 3, met Attaque nog steeds bovenaan, wordt gescheiden door een enkel punt.