Ondanks dat het afgelopen seizoen op papier gedegradeerd was, is Attaque 1 geen kandidaat om er dit seizoen alsnog uit te vliegen. Sterker nog, het staat bovenaan met, na zaterdag, een voorsprong van 6 punten.

Tegenstander van Attaque 1 was Stiphout 2, dat zijn eerste wedstrijd met 6-4 had gewonnen. Leon Schepens bracht het eerste punt direct binnen met een solide 3-1 overwinning. Dirk Kastelijn kon zijn openingswedstrijd niet winnen en verloor met 3-0. Menno van Os sleepte zijn eerste pot met 3-2 uit het vuur. De Rooise mannen trokken daarna door en het dubbel werd gewonnen, gevolgd door enkeloverwinningen van alle drie de mannen. Attaque 1 liep nog 1 keer tegen puntverlies aan, Menno verloor zijn laatste partij met 3-1, maar dat weerhield de Rooienaren er niet van om een goede overwinning te pakken: 2-8. Met 21 punten voert het team nu de stand aan, gevolgd door Unicum en Return Oss die beide 15 punten hebben.

Attaque 2 kon zijn koppositie van de eerste 2 wedstrijden niet behouden. Het team ging op bezoek bij Rotac ’82 2, dat begonnen was met een 5-5 gelijkspel. Het begin was nog voor Attaque. Henry van Casteren en Leon Huijberts begonnen beiden met een 3-2 overwinning. Stefan Kerk begon ook met een wedstrijd die eindigde met 3-2, alleen hij stond aan de verkeerde kant van de score. Dit was het begin van een reeks partijen die allen werden verloren. Het was vaak close, maar steeds de verkeerde winnaar. Nadat het al 6-2 was geworden voor de Rossumse ploeg kon Henry er nog 6-3 van maken, maar daar bleef het bij: 7-3. De nederlaag betekende dat Never Despair de koppositie in de stand heeft overgenomen: 19 om 17 punten.

Attaque 3 gaat dit seizoen weinig moois beleven; het team speelt duidelijk een niveau te hoog en het eerste punt moet nog steeds gepakt worden. Dit moest gebeuren tegen Schijndel 2. Het bleek echter weer een avond te worden zonder de benodigde punten. Cliff van Driel, Bram Marinus en Anne van de Sande vochten wederom als leeuwen, maar het resulteerde opnieuw niet in punten: 10-0. Dit betekent dat de ploeg nog 2 weken moet wachten om punten te pakken, iets waar het team enorm naar snakt.

Attaque 4 toont veel potentie, potentie dat er nog niet helemaal uit weet te komen. Het team bekleedt voorlopig de vijfde plaats. Tegenstander vrijdagavond was MTTV ’72 5, dat 4 punten meer scoorde dan de Rooise mannen. Nick van Galen laat dit seizoen zien dat hij bij de top van de zesde klasse hoort en dat deed hij tegen MTTV wederom: hij ging opnieuw 3 uit 3 en behoudt zijn 100 procentscore. Bram en Job van Galen zaten vaak dichtbij een punt, maar hadden er nog geen gehaald. Helaas was dit ook in Mierlo weer het geval. Het verloren dubbel zorgde ervoor dat de einduitslag 7-3 werd voor de tegenstander uit Mierlo. Het team staat nog steeds vijfde, nu met 10 punten.