De najaarscompetitie 2017 is van start gegaan. Attaque 1 en 2 zijn afgelopen seizoen gepromoveerd en mochten hun opwachting maken in respectievelijk de 2e en 3e klasse.

Attaque 1 opende het seizoen tegen Never Despair 5. Verwacht wordt dat de Bosschenaren dit seizoen de grootste concurrent van het vaandelteam zullen zijn. Een goed resultaat zou dus essentieel kunnen zijn. De start was echter stroef. Menno van Os begon de avond met een 3-2 nederlaag en debutant Stefan Kerk verloor kansloos met 3-0. Leon Schepens pakte het eerste punt van de avond met een gemakkelijke 3-0 overwinning. Na 5 partijen keek Attaque 1, na 2 verdere nederlagen, tegen een 1-4 achterstand aan. De Rooise mannen lieten zich niet uit het veld slaan en nadat Leon en Menno hun beide resterende partijen knap eruit sleepten, was de eindstand uiteindelijk 5-5. Stefan kon uiteindelijk zijn debuut nog opkleuren door, ondanks de 3 klassen verschil, een game te pakken. Attaque 1 staat door het gelijkspel nu gedeeltelijk 2e met 3 andere teams.

Ook Attaque 2 zag een concurrent tegen degradatie verschijnen. Smash ’73 1 kwam namelijk op bezoek. Net als team 1, kwamen de mannen van Attaque 2 stroef uit de startblokken. Henry van Casteren en Leon Huijberts verloren beiden met 3-1 en Peter Verhagen in extremis met 3-2. De mannen rechtten hun rug en wonnen de volgende 3 partijen, allemaal met 3-2. Het momentum verwisselde echter na de 6e partij en de Udense concurrenten verloren geen partij meer. De eindstand was eindelijk een teleurstellende 3-7 nederlaag.

Attaque 3 zou normaliter ook zijn eerste wedstrijd hebben gespeeld, maar vanwege het uitvallen van Always Fair 2 zullen de talenten nog een weekje moeten wachten totdat zijn hun seizoen mogen aftrappen.