Voor Attaque 1 en 2 had de competitie niet veel beter kunnen beginnen. Beide teams wonnen hun tweede wedstrijd en namen daarmee ook de eerste plaats over in de competitie.

Attaque 1 was het seizoen begonnen met een gelijkspel, maar Deurne 2, de opponent van vrijdag, was op papier een zwakkere tegenstander. Er moest dus gewonnen worden, en het liefste met grote cijfers. Menno van Os begon voortvarend met een 3-0 overwinning en ook Leon Schepens won, met 3-1. Dirk Kastelijn liet zich vervolgens verrassen waardoor ook Deurne haar eerste punt pakte. Het werd al snel duidelijk dat er een grote zege aan ging komen; er werd 1 game verloren in 3 partijen, en zo stond het al snel 5-1. Deurne werd daarna wat sterker en maakte via Arjen Wilting er 5-2 van. Drie 5-gamers resteerden nog, en allen werden gewonnen door de Rooise mannen. Het vaandelteam won de ontmoeting met 8-2; Menno en Leon waren foutloos, Dirk won 1 van zijn 3 partijen. Na 2 wedstrijden bezet Attaque 1 de eerste plek met 13 punten.

Attaque 2 won vorige week met 7-3 en winnen smaakt naar meer. Er moest dan gewonnen worden van Kruiskamp ’81 4. Het begin was voor Attaque; Henry van Casteren, Leon Huijberts en Frank van der Zanden wonnen alle drie hun eerste pot met 3-1. Ook het dubbel werd in 4 games gewonnen en zo was het al snel 4-0 voor de Rooienaren. Dit was ook het moment dat de Bossche tegenstanders wat terug gingen doen. De 2 partijen na het dubbel giingen naar Kruiskamp. Frank bleek een betrouwbare kopman te zijn en won ook zijn tweede en derde partij. Henry speelde, ondanks een gebrek aan wedstrijdritme, goed en won 2 ook de laatste partij van de avond. Leon had het wat moeilijker en bleef steken op 1 gewonnen pot. Eindstand van de ontmoeting was 7-3, genoeg om de koppositie over te nemen van Never Despair. 14 uit 2 is verder een mooie score om het seizoen mee te beginnen.

Voor Attaque 3 zijn de doelen voor dit seizoen compleet het tegenovergestelde. Overleven is prioriteit 1. Tegenstander in speelronde 2 was Never Despair 8. Het bleek wederom een moeilijke avond te worden. Bram Marinus gaf het team in het begin van de avond een sprankje hoop, maar zag het eerste punt, door een 11-9 nederlaag in game 5, door zijn handen glippen. Ook Anne van de Sande en veteraan Peter Verhagen kwamen erg dichtbij het eerste en ook verlossende punt, maar ook zij verloren een vijfde game met minimale cijfers. Met opgeheven hoofd werd er een 10-0 nederlaag geïncasseerd, waardoor het team nog altijd wacht op het eerste punt.

Attaque 4 verloor haar eerste wedstrijd, maar kon genoeg positieve dingen daaruit halen. Dat moest gebeuren tegen TTV Bergeijk 8. Nick van Galen blijkt nu al een puntenpakker te zijn en won makkelijk zijn eerste pot. Bram van Galen en Job van Galen komen steeds iets dichter bij gewonnen partijen, maar missen nog net de ervaring om een wedstrijd binnen te slepen. Het eerste dubbelpunt is wel een feit. Nick van Galen ging de rest van de avond door met goed spelen en won opnieuw zijn 3 partijen. Er werd daardoor nog wel met 6-4 verloren, wat momenteel een vijfde plek betekent met 7 punten in 2 wedstrijden.